Recommendations

DevOps engineer / PHP Symfony developer at Beslist.nl

Fabian Met

Freelance Engineer | DevOps | Linux | Puppet/Chef/Ansible | Big Data

March 18, 2016, Fabian worked directly with Pieter at Beslist.nl

Pieter is the kind of guy you get if you need both a great developer, and someone who knows how to build a proper infrastructure.
He will keep a cool head and maintain pace when there is a lot of turmoil and then use his experience to sail the team or business to calmer waters again.
He has a lot of experience integrating a continuous delivery platform, and when there are problems to overcome he is able to write his own programs to fix those.
This has made working with Pieter a true joy and I hope to work with him again in the future.

Gerrit Tamboer

Freelance DevOps Engineer at Beslist.nl

February 27, 2016, Gerrit worked directly with Pieter at Beslist.nl

The DevOps community is mainly occupied by former system engineers, thats why working with Pieter is refreshing. Pieter has a (senior level) developer background which is a great addition to any DevOps project. Not only has he mastered the developer side, he has also mastered the system engineer side of DevOps in a record time. Stress is not a word in his vocabulary, very easy going guy. I would recommend Pieter on any DevOps project.

Marco van de Weg

Product Owner / Architect / Management Consultant

February 28, 2016, Marco managed Pieter at Beslist.nl

I had the privilege of working with Pieter as a DevOps engineer. Pieter is an insightful and loyal engineer who can be trusted. He never refuses you when you ask him for help. His wide knowledge on continuous delivery and his straight-to-problems way of thinking makes Pieter able to solve any project he has to work on. I found Pieter’s contribution to the DevOps Cloud team intelligent, insightful and meaningful to our objectives.

Paul van Rijswijk

Scrum master, DevOps engineer, Techneut met passie voor mensen

March 7, 2016, Paul worked directly with Pieter at Beslist.nl

Pieter is een prettig persoon om mee te werken, iemand die zijn mening geeft op het moment dat het er toe doet.

In het geval bij beslist.nl eigenlijk ook de enige DevOps in het team die ook werkelijk een developer rol kan vervullen naast het Ops. Pieter heeft een brede kennis en maakt zich nieuwe kennis snel eigen. Geeft goede input/advies wanneer je daarom vraagt en wanneer het nodig is. Hij is gedreven en zeer professioneel.

Binnen beslist.nl heeft hij de eerste “stenen” gelegd in het opzetten van de chef omgeving.

Senior PHP Zend Framework developer at Moxx Mobility

Wouter Alberts

Webdeveloper at Moxx Mobility

June 18, 2015, Wouter worked directly with Pieter at Moxx Mobility

Pieter was bij Moxx een onmisbare schakel voor de doorontwikkeling van onze PHP-producten. Hij was de senior op gebied van techniek en vanwege zijn open persoonlijkheid een hele fijne sparringspartner. Zijn ideeën en implementaties hebben de afdeling development naar een hoger plan getild.

PHP Zend Framework backend / CoffeeScript frontend developer at Wegener

Sander Ottens

Freelance Front End Developer

January 9, 2015, Sander worked directly with Pieter at Wegener

Pieter de meest veelzijdige programmeur waarmee ik ooit heb mogen samenwerken. Veel webdevelopers blijven aan hun front- of back-end kant van het spectrum, Pieter bezit genoeg kwaliteiten om zich volwaardig professional in beide gebieden te noemen.

Pieter denkt in oplossingen en is niet bang om een nieuw stuk techniek tot zich te nemen. Buiten zijn technische vaardigheden is het ook nog eens een ontzettend fijne vent. Ik hoop van harte dat ik weer eens met deze boomlange alleskunner in een SCRUM-team mag zitten.

Evelien Roos

Scrum Coach

April 21, 2014, Evelien worked directly with Pieter at Wegener

Pieter is a very professional and nice person to work with. It was good to have Pieter in the team. Next to excelling in his own skills he is not afraid to look further than his own specialism and work together with other team members. He is a real team player!
Pieter is able to conduct activities on as well Back End as Front End functionality which makes him a valuable team member for any team.

Senior PHP Zend Framework developer at Moxx Mobility

Lennart Weijl

Junior PHP developer

October 12, 2013, Lennart worked indirectly for Pieter at Moxx Mobility

Ik heb Pieter leren kennen toen ik begon bij Moxx als junior programmeur. Ik heb de samenwerking met Pieter als enorm prettig ervaren, waarbij ik veel van zijn pragmatische manier van werken heb mogen leren. Pieter is een prettig persoon in de omgang en met zijn goede gevoel voor humor en gedrevenheid is hij een welkome collega.

Erwin Beumer

Junior Business Analist

October 8, 2013, Erwin worked directly with Pieter at Moxx Mobility

Pieter is naast een fijne gesprekspartner ook een erg kundig ontwikkelaar die met zijn kennis en ervaring een verrijking van ieder team is. Pieter is het type dat verder kijkt dan zijn neus lang is en niet alleen de (on)mogelijkheden aangeeft, maar ook meedenkt over oplossingen.

PHP Symfony developer at Cruise Travel

Marco de Jong

Freelance PHP developer, consultant and trainer

May 3, 2013, Marco worked directly with Pieter at Cruise Travel

Pieter is een zeer sociaal persoon die goed in teamverband kan werken, maar zeker ook zelfsturend kan werken. Door zijn expertise is een half woord vaak genoeg, om het gewenste resultaat te bereiken. Pieter heeft een ‘getting-things-done’ mentaliteit en is niet bang om op kritische momenten een tandje extra bij te zetten. Met zijn goede dosis humor, is hij mijn inziens, welkom op iedere plek waar een ervaren PHP developer nodig is.
Ik hoop in de toekomst nog eens de mogelijkheid te hebben om samen met hem te kunnen werken. Zeer geslaagd!

Ruben de Graaf

Founder Newneon.com, entrepeneur, consultant, technologist, developer, musician. Member of DWA

April 22, 2013, Ruben worked directly with Pieter at Cruise Travel

Pieter heeft in het project laten zien dat hij zeer analytisch te werk gaat en vraagstukken abstract benadert. Dat maakt hem een zeer goede en betrouwbare ontwikkelaar.

Ik vond het heel plezierig om met Pieter samen te werken. Vanwege zijn scherpe technische kennis (zeer up-to-date), maar ook vanwege zijn humor en de natuurlijke, prettige manier van omgaan met collega’s.

Senior / Lead PHP Zend Framework developer at Ministerie van Buitenlandse Zaken

Mikko Lissing

Projectmanager at Ministry of Foreign Affairs, Netherlands

November 9, 2011, Mikko was Pieter’s client

Pieter is een betrouwbare PHP ontwikkelaar die zich niet gek laat maken en gaat voor het resultaat. Bij BuZa was hij belast met het ombouwen van een aantal applicaties naar PHP (LAMP). Voorbeeld van zijn betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid is dat na werktijd, tijdens de livegang van één van de omgebouwde applicaties (van vitaal belang voor BuZa) bleek dat die niet optimaal functioneerde (ondanks extensieve testen), we de hele nacht zijn doorgegaan met aanpassingen. Toen ‘s ochtends de eerste gebruikers aanlogden werkte de applicatie naar behoren. Uiteindelijk is Pieter 36 uur in touw geweest om dit resultaat neer te zetten. Chapeau.

Hein Eltink

Consultant bij Corazon IT

August 1, 2011, Hein managed Pieter at Ministerie van Buitenlandse Zaken

In de tijd dat ik met Pieter heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als een rustige, hardwerkende collega. Iemand met veel kennis van zijn vakgebied. Toen het er in het project echt op aan kwam bleek hij een echte teamspeler die pas naar huis ging toen het werk gedaan was. Ik vind hem betrouwbaar en prettig in de omgang.

Kees Schepers

Freelance PHP professional

May 28, 2011, Kees worked directly with Pieter at Ministerie van Buitenlandse Zaken

Pieter his capabilities in web development go even beyond his own length! He is a hard working and disciplined (PHP) webdeveloper who likes consistency and is never afraid to gain more skills in new techniques. It would be a honour to do more projects in the near future with Pieter!

PHP web developer at LHV Declaratie Direct

Rafael den Heijer

Developer and consultant

August 9, 2011, Rafael worked directly with Pieter at LHV Declaratie Direct

I know Pieter as a reliable co-worker and a team-player. Being interested in new techniques and also utilizing each others experience when dealing with challenges.

Also a hard worker and takes pride in his own as well as team achievements.

Would love to work with him again.

  • You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

Go to Top